Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2012 13:33 - За някои демократични промени в blog.bg
Автор: petergunn Категория: Други   
Прочетен: 960 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Всички знаем, че както във всяка демократична държава, така и в демократичните блогове са нужни промени в правилата, за да може дадената институция да се развива и да подобрява живота на населението.
И аз като член на това демократично общество реших да дам своите предложения за промени. Дали са удачни ще решите вие, а при нужда може да се организира скромен под-референдум, в рамките на референдума за АЕЦ Белене.
Предложенията са ми следните:
1. Секцията "Най-популярни постинги" да бъде преименувана на "Най-популярни Блогъри" и да получи пълен суверинитет. В нея да имат право да пишат само много ограничен брой блогъри, доказали се през годините. Те трябва да имат минимум 2 милиона почитатели / с 10% повече от почитателите на Къци/ и над 6 милиона положителни вота / с 10 % по-малко от положителния вот за Правителството/.
След като бъдат одобрени те ще бъдат помествани винаги и само те на първата страница, независимо какво и как пишат, защото те са доказали, че каквото и да кажат е вярно! /При липса на творчески настроения могат да публикуват само снимката си или фотография на зюмбюли във ваза от масичката в хола/. Всеки блогър е задължен да ги прочете задължително поне веднъж на ден, а новите блогъри, поне три пъти за късмет.
Никой няма право да ги коментира, затова на мястото на коментарите ще бъдат поместени емотикони с 5 и 10 червени пръста, за да може постоянно да им напомняме, че гласуваме и с двете ръце за тях. Отрицателно не е препоръчително да се гласува, защото така и така "пръстчето надолу няма да е активно.
2.Секцията "Най-коментирани постинги" да бъде преименувана "Най-въздишани по тях постинги". Тук имат право да се публикуват само копи/пейст неща. /Снимки на полуголи мистки и фотомодели;силно еротични вицове;новини от световния;обмен;
хороскопи;судоку или при липса на правилно решение отново снимка на зюмбюли във ваза от масичката в хола/. Авторските публикации не са препоръчителни и при системни нарушения ще се налагат санкции. Гласуването за тях става посредством натискането на един от зададените по-долу бутони:"Страшна си муцка!";  "Благодаря ти, че ми повдигна настроението!"; "Велик си както винаги!" и др.
3.За да не се чувстват обидени останалите, които решат да напишат нещо, което не попада в горните две категории да се обособи секция "Други", където евентуално можете да помествате свои неща /стихотворения, разкази, мемоари, кратки съчинения/
Препоръчително е да не я посещавате често, за да не бъдете занимавани с глупости и да се повлиявате от мнения на хора, които се опитват да оригиналничат с това, че били измислили нещо ново. Всички много добре знаем, че всичко на този свят отдавна е измислено и написано от много по-умни хора.
Това е засега... Очакваме вашите мнения и коментари,  които вярваме, че ще са положителни, както повелява цивилизованото поведение в едно демократично общество.
Късмет! :)




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. tit - Сайта ще се комерсиализира,
01.12.2012 19:05
не чете ли?!:))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petergunn
Категория: Други
Прочетен: 150016
Постинги: 112
Коментари: 142
Гласове: 1039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол